Un trai de azi pe mâine sau o avere?

Educatia formala iti va aduce o viata modesta. Educatia de sine, te va imbogati.- Jim Rohn

Vreau să împărtășesc cu tine o alegere pe care am făcut-o cu mulți ani în urmă.

Cu toate că lucram full-time într-o multinațională, am decis ca începând din acel moment, să consider că muncesc pentru mine și nu pentru directorul companiei. 

Am urmat această alegere în fiecare loc de muncă avut.

De ce?

Pentru că am înțeles că atunci când tratezi business-ul din care faci parte, ca pe propria ta afacere, succesul tău va fi garantat.

Acest lucru a adus de la sine dezvoltarea altor abilitați nedeținute anterior și, în același timp, aptitudinea de a surprinde managerii prin acțiunile intreprinse, acțiuni nesolicitate și neașteptate, de altfel.

A meritat?

Bineînțeles!!!

Mai târziu am realizat faptul că în afară celor 8 ore la locul de munca și 8 ore de somn, mai am încă 8 ore din care 2 pot să le dedic în mod lejer dezvoltării mele personale.

A meritat? 

Bineînțeles!!!

Nu vreau să îți spun, ce s-a întâmplat cu venitul meu, cu bonusurile acordate și cu businessul pe care acum îl construiesc.

În schimb, te provoc sa pui in balanță și să vezi unde acesta se înclină. Oare muncești mai mult pentru dezvoltarea ta, ca și persoană, decât la locul tău de munca?

Sau invers? 

Nu uita că un job sigur îți va asigura traiul de azi pe mâine, în schimb, o variantă mai bună a ta, îți poate asigura o avere pentru ziua de mâine. 

Alătură-te grupului grupului mastermind de dezvoltare personală, unde te aștept să dezbatem împreună subiecte similare!

Al tău prieten, Adrian.
Coach, Trainer și Public Speaker – The John Maxwell TEAM
Mobil: +40 726 075 119
E-mail: ap@adrianpuiu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *